Gyermeknap alkalmából Gálaestetet szerveztünk. Balázs Ádám Oscar díjas dalszerző szerzeményeként előadásra került Alapítványunk Himnusza, a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ dal. Balázs Ádám többek között a Testről és Lélekről, valamint a Mindenki című Oscar díjas filmek zenéit is szerezte. Közreműködésének köszönhetően kizárólag a Gálaest alkalmából, barátai Szekeres Adrien és Pély Barna, valamint a VoiceStation kórus énekesei adták elő élőben a dalt az este folyamán. 

Hiszünk abban, hogy tehetségükkel és szereplésükkel a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ Gálaesten közreműködő művészek egy életre szóló emléket adnak majd az Édesapa nélkül felnővő és magára hagyott újszülötteknek.

Köszönjük az együttműködést:

BALÁZS ÁDÁM – OSCAR DÍJAS dalszerzőnek


LAMM DÁVID – dalszövegírónak

ZEEK – dalszövegírónak és egyben a zenei felelősünknek is.

A Gálaesten történő szereplést:

SZEKERES ADRIEN és PÉLY BARNA énekeseknekés nem utolsó sorban a VoiceStation kórusnak, kiemelten PEJTSIK PANNA kórusvezetőnek.MINDEN GYERMEK EGYENLŐ!
Az országban egyedülálló babamama CSOMAG kelengyecsomagokat juttatunk el a várandósan magára hagyott magyar Édesanyák, valamint a háború kitörése óta az ukrajnai menekült Édesanyák és újszülött gyermekeik részére. A babamama CSOMAGOKBAN megtalálható minden ami az életkezdéshez nélkülözhetetlen. 

Huber Katalin, a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY alapítója - aki egyben az ország egyik legnagyobb családi közösségének, a 15 éve működő és közel 300.000 családot számláló babamamatudakozo.hu-nak a tulajdonosa is – kiemelte:

Küldetésünk a kezdetek óta, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét, és minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gondoskodhasson a csecsemőjéről!  Magyarországon ma minden 10. újszülött gyermek megy úgy haza a kórházból, hogy szülés után otthon nem várja apuka. Szeretnénk ezeket az Édesanyákat bátorítani, hogy egy gyermeket egyedül vállalni nem szégyen, és igenis legyenek büszkék magukra, hogy megpróbálnak helytállni ebben a csodálatos, ámde embert próbáló időszakban.”


Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kisbabák kaptak egy kartondoboz méretű babamama csomagot az államtól. Ez egyfajta kelengyecsomag és óriási segítség is volt akkoriban a világháborúk ideje alatt. Mára már Finnországban a gyermekek közötti egyenlőség és az anyává válás jelképe lett. 

A magyar Édesanyák segítése mellett kiáll a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY az Ukrajnából menekülő anyákért is!

Mélyen megrendített a szomszédunkban kitört háború. Az ukrajnából várandósan vagy újszülött gyermekkel menekülő Édesanyáknak azonnali segítségre van szüksége! A babamama CSOMAG kelengyedobozokban MATRAC is található, mely ideiglenesen bölcsőként is funkcionál majd a menedékhelyeken, mindamellett, hogy az életkezdéshez nélkülözhetetlen kelengyéket is tartalmaz az újszülöttek ellátásához - hangsúlyozta ki Huber Katalin.


A MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNYNAK az Ukrajnából várandósan és újszülött gyermekkel menekült Édesanyákat segítő munkáját összességében közel 12 millió Forint értékben 500 doboz Prenatal magzatvédő vitaminnal támogatta a BioTechUSA cégcsoport, 2.500 darab cumival, cumisüveggel és itatóspoharakkal a MAM, 2.500 darab újszülött pelenka, popsitörlő, melltartóbetét csomag, fésűszett és baba fülpiszkáló termék adománnyal támogatta a Rossmann, nem utolsó sorban 1.200 darab kézfertőtlenítővel a dr. Kocsis és Hoffmann Pharma Kft.

Kérjük támogassa küldetésünk! Már egy kávé árával is sokat segíthet! Köszönjük!

TAKARÉKBANK
50460100-10012040-00000000

Minden időszakban veled, a kisbabádért és érted

A BioTechUSA-cégcsoport közel 4 millió forint értékben ajánlott fel összesen 500 doboz Prenatal magzatvédő vitamint, melyet az édesanyák a babavárás előtti, alatti és utáni időszakban egyaránt használhatnak.

Lévai Bálint, a BioTechUSA vezérigazgatója, társtulajdonosa elmondta:


“Mély megrendüléssel és aggodalommal figyeljük az Ukrajnában zajló eseményeket, ami mellett a BioTechUSA-cégcsoport sem mehet el szó nélkül. Felelős nagyvállalatként mindig arra törekszünk, hogy állandó támogatást nyújtsunk rászorulóknak és civil szervezeteknek, mely különösen igaz és fontos a kialakult háborús helyzetben. Büszkék vagyunk rá, hogy az ukrajnai menekülteket az elsők között támogattuk 20 millió Ft értékű készpénz és termékadománnyal az egyik legnagyobb civil szervezeten keresztül, emellett pedig azonnal igent mondtunk a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY megkeresésére. Az édesanyák immunvédelmének támogatását vállalatunk annyira fontosnak érezte, hogy erre egy külön, komplex terméket hozott létre, mely kategóriát nagy erőkkel építi, és mi lehet annál nemesebb cél, minthogy ezzel a termékünkkel most bajba jutott édesanyáknak segítsünk”.   

 

Dr. Pintér Dániel Gergő, a BioTechUSA vállalati kommunikációs és CSR vezetője kiemelte:


A BioTechUSA-cégcsoportnál nagy figyelmet fordítunk arra, hogy visszaadjunk a közösség számára és érzelmileg is megélhessük a gazdasági sikereket. Társadalmi felelősség vállalási programunk éves keretösszege 100 millió forintos nagyságrendű, melynek során a támogatottak igényeinek maximális figyelembevételével készpénzt, eszközöket és termékeket adományozunk nagy volumenben. Eddig több mint 25 szervezetet támogattunk mintegy 130 millió forint összértékben és csaknem 40 000 doboz terméket adományoztunk. A program nagykövetei Kovács-Nyári Diána színésznő és Kiss Jenő testépítő legenda.
A következő generáció jóllétének elköteleződve felelős segítségnyújtás

Kőrösy Gabriella, mint a 40 éve létrehozott MAM babagondozási termékeket fejlesztő nemzetközi családi vállalat magyarországi értékesítési és marketing vezetője kihangsúlyozta:

A MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY megkeresése alapján a következő generáció jólléte iránt elkötelezett családi vállalatként örömmel csatlakoztak ehhez az országban egyedülálló adománygyűjtéshez, az Ukrajnából újszülött gyermekkel menekülő Édesanyák megsegítéséhez. Nagyon köszönöm Huber Katalin fáradhatatlan, bátor és kitartó munkásságát. Hiszen minden nemű segítséget meg kell adni, hogy a kismama úgy tudja felnevelni a gyermekét, hogy ne szenvedjen semmiben sem hiányt. Minden újszülött érkezése nyilván egy családnak is komoly kihívást jelent, most ott meg ez dupla kihívást jelent, ahol egyébként az egyik szülőre hárul rá minden felelősség. És ez a babamama csomag, amelyet összeállított a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY, azt gondolom, hogy egy óriási segítséget tud nyújtani és ez közvetlen anyagi segítséget is jelent egyfelől, de meggyőződésem szerint ez az édesanyáknak egy lelki támaszt is jelent, hogy nincsenek egyedül.

ROSSMANN az ukrajnai menekült Édesanyák megsegítéséért is.

2.500 darab termékkel támogatta az Ukrajnából menekülő Édesanyákat a Rossmann.

Pelenka, popsitörlő, melltartóbetét – nélkülözhetetlenek egy édesanya és kisbabája mindennapjaiban. Az Ukrajnában kialakult helyzet következtében azonban rengeteg kismamának és édesanyának kellett hátra hagynia otthonát és menekülnie, sokszor mindössze csak egy bőrönddel.

A Rossmann Magyarország 2.500 db termékkel támogatta a Minden Gyermek Egyenlő Alapítványt, így segítve az Ukrajnából érkező, menekült édesanyákat. A felajánlás 500 csomag pelenkát, 500 csomag popsitörlőt, 500 db fésűszettet, 500 csomag fültisztítót és 500 db 30 darabos melltartóbetétet tartalmaz. „Mélyen megdöbbentettek minket az ukrajnai események és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbbet tudjunk segíteni a bajbajutottakon. Egy kisgyermek megfelelő ellátása nagyon komplex és sok mindent igényel, azonban a legtöbb menekülő kismamának és édesanyának sem ideje, sem kapacitása nincs arra, hogy mindent összeszedjen és magával hozzon a vonaton. A Rossmann szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a menekült édesanyák a körülményekhez képest a lehető legmegfelelőbb ellátást biztosíthassák gyermekeik számára.

árulta el Flórián Lászlóa Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója.